logo

тел: +389 (0)77 / 710 038

Информации: olympictravelmk@gmail.com


ЛЕТЕН КАМП ГРЦИЈА 2023 ОЛИМПИК БИЧ


Информации за понудата

Категорија: OLYMPIC SUMMER CAMP 2023
Поткатегорија:

ЛЕТЕН КАМП ВО ОЛИМПИК БИЧ ВО ГРЦИЈА ЗА ДЕЦА ДО 18 ГОДИНИ

ОПИС НА ПОНУДАТА -
- 6 НОЌЕВАЊА
- ПРЕВОЗ СКОПЈЕ ОЛИМПИК БИЧ СКОПЈЕ
- СМЕСТУВАЊЕ ВО 3 И 4 КРЕВЕТНИ СОБИ
- ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ
- 6 ПОЛНИ ПАНСИОНИ СО ШВЕДСКА МАСА
- 24/7 ДОКТОР НА РАСПОЛАГАЊЕ
- НАДВОРЕШЕН БАЗЕН
- ПРОФЕСИОНАЛЕН АНИМАЦИСКИ ТИМ КОИ РЕАЛИЗИРААТ ЦЕЛОДНЕВНА ПРОГРАМА
- КОРИСТЕЊЕ ТЕРЕН ЗА : *РАКОМЕТ *ФУДБАЛ *КОШАРКА *ОДБОЈКА ОЛИМПИК БИЧ

ЦЕНА НА ПОНУДАТА :16 600 ДЕН. ДО 17 700 ДЕН. ВО ЗАВИСНОСТ ОД СМЕСТУВАЊЕТО (ХОТЕЛ ИЛИ ВИЛА) СО МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА6 РАТИ!!!

ПОСЕТАТА НА КАМПОТ МОЖЕ ДА БИДЕ ГРУПНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА.

Од се погоре наведено , можеме да изведеме заклучок, ДА СЕ БИДЕ ВО КАМПОТ НЕ Е САМО ЛЕТЕН ОДМОР, НЕ Е САМО ЛЕТНО ДОЖИВУВАЊЕ , НЕ Е САМО КАМП – МНОГУ ПОВЕЌЕ Е ЖИВОТНО ( ДЕТСКО ) ИСКУСТВО КОЕ ЗНАЧАЈНО ПРИДОНЕСУВА ВО ИЗГРАДУВАЊЕТО НА ЛИЧНОСТА И КАРАКТЕРОТ НА СЕКОЈ МЛАД ЧОВЕК……
Поаѓањето на групата е во претходно договореното време и место.
Попатно одмор за гранични и царински формалности.
Влез во студијата е во 14 часот по локално време
Напуштање на студиото е во 09 часот по локално време.


ПОНУДИ - Резултати од пребарувањето

X

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!