logo

тел: +389 (0)2 / 244 77 38, 2477 277, 077 / 710 038

Информации: olympictravelmk@gmail.com

Локација: Борка Талески број 5, 1000 Скопје


ВЕЛИГДЕН- Солун- Метеори- Олимпик Бич


Информации за понудата

Категорија:
Поткатегорија:

ВЕЛИГДЕН- Солун- Метеори- Олимпик Бич

06.04 Тргнување во 06 00 – Посета на центарот на Солун – во 16 часот по локално време се упатуваме кон Олимпик Бич, ноќевање.
07.04 Во 09 часот по локално време се упатуваме кон Метеори со попатна посета на работилницата за изработка на икони и посета на Мнастирите.
Со попатна пауза за ручек враќање во Олимпик Бич. Слободни активности.
Посета на црквата во Олимпик Бич.
08.04 Слободни активности. Пинкник ден.
09.04 Напуштање на апартманите во 12 часот и враќање во Скопје во предвечерните часови.

Цена 3000 денари.


ВЕЛИГДЕН- Солун- Метеори- Олимпик БичПОНУДИ - Резултати од пребарувањето

X

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!