logo

тел: +389 (0)2 / 244 77 38, 2477 277, 077 / 710 038

Информации: info@olympictravel.mk

Резервации: reservation@olympictravel.mk

Локација: Бул. Јане Сандански 79а, 1000 Скопје


Сараево и Босанските пирамиди


Информации за понудата

Категорија: ВЕЛИГДЕН
Поткатегорија:

Сараево и Босанските пирамиди
Термин 05.04-08.04 2018
Цена 5999 ден
Во цената е вклучено
-Две ноќевања со појадок во хотел
-Локален водич за посета на Сараево и пирамидите во Високо

Во цената не е вклучено
-Задолжително патничко осигурување

Факултатива
- Посета на Меѓугорје (15 евра)
Тргнување на 05.04 во 19 часот од пред дрводекор со попатни паузи, пристигнување во пладневните часови на 06.04, сместување во хотел, разглед на Сараево со локален водич, слободни активности,ноќевање.
07.04. Појадок, тргнување во Високо, посета на Босанските пирамиди со локален водич, враќање во Сараево, слободни активности, ноќевање.
08.04. Појадок, напуштање на хотелот.

САРАЕВО И БОСАНСКИТЕ ПИРАМИДИX

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!