logo

тел: +389 (0)2 / 244 77 38, 2477 277, 077 / 710 038

Информации: info@olympictravel.mk

Резервации: reservation@olympictravel.mk

Локација: Бул. Јане Сандански 79а, 1000 Скопје


Посета на Паралиа и шопинг во Солун


Информации за понудата

Категорија:
Поткатегорија:

Посета на Паралиа и шопинг во Солун.
Термин 10.03-11.03 2018
Тргнување во раните утрински часови, посета на центарот на Солун, Космос и Икеа, пристигнување во Паралиа, свечена вечера со музика.
11.03 Доручек, слободни активности, во попладневните часови се упатуваме кон Скопје.
Пристигање во вечерните часови.
Цена 59 евра

Посета на Паралиа и шопинг во СолунX

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!