logo

тел: +389 (0)2 / 244 77 38, 2477 277, 077 / 710 038

Информации: olympictravelmk@gmail.com

Локација: Борка Талески број 5, 1000 Скопје


Хотел Феникс


Информации за понудата

Категорија: 11 ОКТОМВРИ
Поткатегорија: МЕЛНИК


Хотел Феникс
Се наоѓа на 400м од плажа. Располага со 1/2, 1/3 и 1/4 креветни соби. Хотелот располага со базен кој можат да го користат гостите.
Исто така доколку се работи за група може да се организира доручек и вечера во хотелот.ПОНУДИ - Резултати од пребарувањето

X

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!