logo

тел: +389 (0)77 / 710 038

Информации: olympictravelmk@gmail.com


ШОПИНГ ВО СОЛУН


Информации за понудата

Категорија: ЕДНОДНЕВНИ ПАТУВАЊА
Поткатегорија:

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН
ЗА 18 ти НОЕМВРИ
Состанок на групата во 03:15h. Поаѓање во 03:30h, од Хотел Русија. Се патува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун во унските часови околу 09:00h локално време. Слободно време за шопинг и прошетка низ центарот на Солун.
Во 14:00h локално време поаѓање од центарот на Солун кон Икеа.
Од 15:00h локално време, слободно време за шопинг во Икеа и во Космос.
Во 18:00h локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop – 30минути.
ЦЕНА 1000 ДЕН..
ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

- Автобуски превоз на дадена релација
- Посета на центарот на Солун
- Посета на Cosmos и IKEA
- Туристички придружник на патувањето

НАПОМЕНА:

- За реализација на аранжманот потребен е минимум од 50 патници. Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 1 ден пред да започне истото.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета.
- Од моментот на резервација до 3 дена пред тргнување патникот може само да направи промена на резервација односно да промени термин за истиот вид на патување (доколку има места)
- За отказ или промена од 2 дена до пред тргнување агенцијата го задржува правото на задршка на 100% од аранжманот.
- Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
- Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
- Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е должен да ги чека истите.
- Со уплатата Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови.
- За овој аранжман важат општите услови на патување на
Пристигнување во Скопје околу 22:30 часот.
Цена 1200 ден.

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

- Автобуски превоз на дадена релација
- Посета на центарот на Солун
- Посета на Cosmos и IKEA
- Туристички придружник на патувањето

НАПОМЕНА:

- За реализација на аранжманот потребен е минимум од 50 патници. Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 1 ден пред да започне истото.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета.
- За отказ или промена од 2 дена до пред тргнување агенцијата го задржува правото на задршка на 100% од аранжманот.
- Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
- Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
- Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е должен да ги чека истите.
- Со уплатата Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови.
- За овој аранжман важат општите услови на патување на Т.А.Олимпик Травел


ПОНУДИ - Резултати од пребарувањето

X

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!