logo

тел: +389 (0)77 / 710 038

Информации: olympictravelmk@gmail.com


ЛЕТЕН КАМП ГРЦИЈА 2022 ОЛИМПИК БИЧ


Информации за понудата

Категорија: ОПШТИ УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ
Поткатегорија:

ЛЕТЕН КАМП ВО ОЛИМПИК БИЧ ВО ГРЦИЈА ЗА ДЕЦА ДО 18 ГОДИНИ
ОПИС НА ПОНУДАТА -
- 6 НОЌЕВАЊА
- ПРЕВОЗ СКОПЈЕ ОЛИМПИК БИЧ СКОПЈЕ - СМЕСТУВАЊЕ ВО 3 И 4 КРЕВЕТНИ СОБИ
- ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ
- 6 ПОЛНИ ПАНСИОНИ СО ШВЕДСКА МАСА
- 24/7 ДОКТОР НА РАСПОЛАГАЊЕ
- НАДВОРЕШЕН БАЗЕН
- КОРИСТЕЊЕ ТЕРЕН ЗА : *РАКОМЕТ *ФУДБАЛ *КОШАРКА *ОДБОЈКА ОЛИМПИК БИЧ
ЦЕНА НА ПОНУДАТА :14 000 ДЕН. СО МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА 4 РАТИ!!!
ПОСЕТАТА НА КАМПОТ МОЖЕ ДА БИДЕ ГРУПНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА.
Од се погоре наведено , можеме да изведеме заклучок, ДА СЕ БИДЕ ВО КАМПОТ НЕ Е САМО ЛЕТЕН ОДМОР, НЕ Е САМО ЛЕТНО ДОЖИВУВАЊЕ , НЕ Е САМО КАМП – МНОГУ ПОВЕЌЕ Е ЖИВОТНО ( ДЕТСКО ) ИСКУСТВО КОЕ ЗНАЧАЈНО ПРИДОНЕСУВА ВО ИЗГРАДУВАЊЕТО НА ЛИЧНОСТА И КАРАКТЕРОТ НА СЕКОЈ МЛАД ЧОВЕК……
Поаѓањето на групата е во претходно договореното време и место.
Попатно одмор за гранични и царински формалности.
Влез во студијата е во 14 часот по локално време
Напуштање на студиото е во 09 часот по локално време.


ПОНУДИ - Резултати од пребарувањето

X

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!