logo

тел: +389 (0)2 / 244 77 38, 2477 277, 077 / 710 038

Информации: olympictravelmk@gmail.com

Локација: Борка Талески број 5, 1000 Скопје


ШОПИНГ ВО СОЛУН


Информации за понудата

Категорија: ЕДНОДНЕВНИ ПАТУВАЊА
Поткатегорија:


Опис на програмата: Поаѓање во 05:00 часот (собирање на група во 04:45 од паркинг наспроти Скопски саем кај Вип хотел). Се патува преку граничен премин Богородица, со попатни паузи за одмор и царински формалности. Предвидено време за пристигнување во центарот на Солун до 09:00 часот. Во 14:00 часот групата се упатува кон шопинг центрите Икеа и Космос. Поаѓање за Македонија во 18:00 часот од паркингот на Икеа.


X

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!