logo

тел: +389 (0)77 / 710 038

Информации: olympictravelmk@gmail.com


ПОКЛОНИЧКО ПАТУВАЊЕ


Информации за понудата

Категорија: МАНАСТИР ТУМАНЕ
Поткатегорија:


⭐⭐⭐МАНАСТИР ТУМАНЕ - СРБИЈА⭐⭐⭐
НА БАРАЊЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ❗ ❗
⛪⛪Поклоненичко патување до чудесниот манастир Тумане во Србија, манастирот што го посетуваат илјадници верници, манастирот што исполнува желби, манастирот каде што ќе доживеете душевен мир и спокој....
✔ТЕРМИН:
(23.10 - 24.10.2021)
ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО
( 1 ден)
Состанок со групата пред Хотел РУСИЈА во 23:00 и заминување кон Србија. Попатни паузи за одмор и царински формалности.
( 2 ден)
Во утринските часови пристигнување во манастирот Тумане. Пешачење до испосницата на Светиот Зосима, која се наоѓа на околу 1 км од манастирот, во старата и густа шума. Во карпата има две пештери, поврзани со тесен премин. Во едната живеел, а во другата се молел преподобниот светител. Денес во молитвената ќелија на преподобниот направена е капела. Покрај пештерата има чудотворен извор, а зад него прекрасен шумски водопад.
Потоа се враќаме во манастирот, на поклонение на светите мошти, каде ќе присуствуваме и на Светата Литургија. По Литургијата, разглед на манстирот и присуство на исцелителните групни молитви од страна на монаштвото.
Во попладневните часови тргнување, со попатна пауза во ЛИДЛ во Врање. Продолжуваме кон Скопје со попатни паузи за царински формалности. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.
⏱⏱Поаѓање во САБОТА во 23:00 часот од ред Хотел РУСИЈА.
Промо цена: 1 600 ден.
❗МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА И СО ЛИЧНА КАРТА❗

ПОНУДИ - Резултати од пребарувањето

X

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!