logo

тел: +389 (0)2 / 244 77 38, 2477 277, 077 / 710 038

Информации: olympictravelmk@gmail.com

Локација: Борка Талески број 5, 1000 Скопје


Еднодневно капење


Информации за понудата

Категорија: ЕДНОДНЕВНИ КАПЕЊА И ВИКЕНД ВО ГРЦИЈА
Поткатегорија: ЕДНОДНЕВНИ КАПЕЊА ВО ГРЦИЈА


  • Собирање на групата во 02:30ч. на паркингот наспроти скопски саем, кај Хотел Вип.
  • Тргнување во 02:45ч.
  • Пристигнување во раните утрински часови.
  • Враќање од Олимпик Бич и Паралиа во 18:00 ч. по македонско време

 

  • Враќање од  Калитеа во 18:00 ч. по македонско време.
  • Враќање од Полихроно во 17:45ч по македонско време.
  • Враќање од Ханиоти во 17:30ч по македонско време.
  • Враќање од Пефкохори во 17:15ч по македонско време.

 

  • Пристигнување во Скопје во вечерните часови.


ПОНУДИ - Резултати од пребарувањето

X

Ви се допаѓа нашата страна?

Кликнете LIKE!